1200 penyistes a Olot

1200 penyistes a Olot

Toni Freixa va assistir a l’acte multitudinari de la Trobada de Penyes de Girona

Aquest diumenge Olot va ser la seu de la Trobada de Penyes de Girona, que enguany arribava a la onzena edició. Més de mil persones es van aplegar a la capital de la Garrotxa. Toni Freixa, Secretari i Portaveu de la Junta Directiva del FC Barcelona va assistir a tots els actes en representació del Club.

Els actes van començar al Pavelló d’Esports d’Olot, on el Club Patinatge Artístic d’Olot va fer una gran exhibició, demostrant per què són campiones d’Europa en la seva categoria. Un total de vint penyes van estar amb la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca, presidida per Miquel Vila.

Rua i dinar popular

Una rua d’estandards pels carrers d’Olot va seguir els actes, que va finalitzar al Pavelló Firal d’Olot. Allà, la totalitat dels assistents va poder gaudir d’un dinar popular que va estar presidit pels colors i el sentiment blau i grana.

Miquel Vila va donar la benvinguda, i va donar pas als convidats il·lustres de l’acte. Justo Molinero, president del Grup Tele Taxi i l’exjugador del FC Barcelona Joan Torrent van obrir la tanda de parlaments. Tot seguit va parlar Josep M. Corominas, alcalde d’Olot.

Per acabar, Toni Freixa va tancar els parlaments per donar pas a una sèrie de reconeixements i homenatges a la junta directiva de la penya, així com també a les entitats col·laboradores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut