El gruix d’activitats, el dia 1 d’agost

El segon dia de la Festa Barça concentrarà la gran majoria d’activitats Les inscripcions, obertes fins aquest dilluns

Començarem el mes d’agost amb la majoria d’activitats, tant al Congrés de Penyes, com la Trobada Mundial, sota el paraigües de la Festa Barça. Al matí, als annexes al Miniestadi, seguirà la competició del Torneig de Futbol 7, i a les 19h jugaran les finals.

Jornada de Treball del Congrés

A les 8.30 del matí, el Palau de Congressos de Catalunya obrirà portes per tal que les penyes s’acreditin a la Jornada de Treball del Congrés Mundial de Penyes. A les 10h, Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident del Club, donarà la benvinguda als assistents. El seguiran el directiu en cap de la Comissió Social Pau Vilanova, i Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes internacionals.

Un cop finalitzada la benvinguda, els penyistes es dividiran en tres grups. La Sala Auditori acollirà la comissió que tracta Normativa i Actes i Activitats. La Sala F es concentrarà en els aspectes de Marketing i Comunicació, mentre que la Sala J acollirà la ponència Internacional.

Al migdia, els congressistes podran dinar al mateix Palau de Congressos. A les 15.30 es reprendrà la Jornada de Treball del Congrés. Durant aquesta sessió de tarda, els penyistes decidiran el futur del moviment, procedint amb la votació a la totalitat de la Ponència Marc. També s’obrirà el torn de precs i preguntes de tots els assistents, en el cas que vulguin fer alguna suggerència o qüestió per al bé del moviment.

Torna el Torneig de Cartes de Botifarra

L’Auditori 1899 acollirà el Torneig de Cartes de Botifarra, que enguany arriba a la seva segona edició. Penyes d’arreu competiran per saber qui és el mestre en aquest joc tan nostrat, dins del moviment de penyes. És tal l’èxit, que ja s’ha assolit el límit màxim de parelles inscrites, i per tant no es podran tramitar més inscripcions.

Més activitats a la Festa Barça

A més, l’escenari de la Festa Barça acollirà a les 17h l’actuació infantil del grup d’animació Pepsicolen. A les 20h, Andreu Rifé donarà el toc musical al recinte.

Sopar Popular de la XXXVI Trobada Mundial

A partir de les 21.15, tindrà lloc l’esperat sopar popular a la carpa del Recinte Festa Barça. La festa estarà amenitzada pel presentador del programa de Barça TV Quina Penya! Llucià Ferrer, i acollirà també l’entrega de premis del Torneig de Cartes de Botifarra i una actuació que no oblidareu.

No us podeu perdre un dia ben atapeït d’activitats barcelonistes!

Podeu consultar aquí l’agenda completa i el formulari d’inscripcions.

[[BOTOVERMELL::Agenda++::http://penyes.fcbarcelona.cat/detall/noticia/congres-i-trobada-mundial-festa-barca-2013::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut