Les Federacions Territorials, en marxa

Les Federacions Territorials, en marxa

Finalitzat el procés electoral, les federacions territorials ja treballen per al conjunt del moviment

Amb les jornades electorals a Balears i Tarragona Nord, es dóna per finalitzat el procés electoral a junta directiva de les federacions territorials de penyes del FC Barcelona. Amb la nova temporada, les 30 federacions ja estan posant en marxa tots els seus projectes, per tal d’elevar la marca penya, i seguir treballant amb el projecte Penyes Segle XXI com a full de ruta.

Un cop finalitzat el procés electoral, i transcorregut el termini per interposar impugnacions, cada una de les trenta zones compta no només amb un delegat, sinó amb tota una junta directiva que estarà al servei del moviment. D’aquesta forma, es fa el gran pas cap a l’autogestió.

Des d’aquí us podeu descarregar el certificat d’acta de proclamació de totes les candidatures guanyadores, signat pel secretari de la Junta Electoral Central el passat 25 de juliol.

[[BOTOVERMELL::Acta Candidatures++Guanyadores::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/060/943/original/Certificat_acta_proclamaci_guanyadores_eleccions.v1375107097.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Podeu consultar i descarregar-vos la composició total de la junta directiva de cada una de les federacions:

[[BOTOVERMELL::Federacions Territorials++::http://penyes.fcbarcelona.cat/organs-de-penyes/detall/fitxa/federacions-territorials-de-penyes-del-fcbarcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut