Local

Kiril Lazarov i Siarhei Rutenka, el gol al lateral

Els dos laterals blaugrana formen una de les parelles més golejadores del panorama de l’handbol europeu

Kiril Lazarov, al lateral dret, i Siarhei Rutenka, al lateral esquerre, amb Gurbindo i Karabatic, conformaran el grup de laterals que Xavi Pascual tindrà a les seves ordres a la temporada 2013/14. Lazarov i Rutenka són especialistes a foradar la porteria contrària, tal com van demostrar la temporada passada.

434 gols entre Lliga i Champions

Lazarov i Rutenka van ser els màxims golejadors del BM Atlètic de Madrid i del FC Barcelona, la temporada passada en Lliga i Champions.

Entre els dos jugadors van marcar, a Lliga i Champions, 434 gols. 225 Lazarov, en 41 partits, i 209 Rutenka, també en 41 partits.

Els gols de Lazarov

Kiril Lazarov va marcar 156 gols a la Lliga Asobal, en 29 partits jugats. Lazarov va ser el màxim golejador del seu antic equip, el BM Atlètic de Madrid, a l’Asobal i el tercer màxim anotador de la competició.

A la Champions 2012/13, Lazarov va ser, de nou, el màxim golejador del seu equip amb 69 gols en els 12 partits que va jugar amb els madrilenys a la màxima competició de l’handbol europeu.

Els gols de Rutenka

El blaugrana Siarhei Rutenka va ser el segon màxim golejador de la temporada 2012/13 a la Champions d’handbol. Rutenka va marcar 95 gols a Europa en els 16 partits que va disputar, destacant els 11 gols que va marcar al BM Atlètic de Madrid, en el partit de tornada de quarts de final.

A la Lliga Asobal, Rutenka va ser el màxim golejador del FC Barcelona amb 114 gols, marcats en 25 partits.

Més notícies aquí