Matías Pascual, el tercer argentí

Matías Pascual, el tercer argentí

Fins ara l’equip blaugrana comptava amb Reinaldo Garcia i Pablo Álvarez com a argentins

Matías Pascual és una de les tres incorporacions del FC Barcelona per a aquesta temporada. Serà el tercer argentí que formarà part del vestidor blaugrana i s’unirà als seus compatriotes Reinaldo García i Pablo Álvarez.

Als seus 30 anys, ‘Nalo’ Garcia serà el més veterà dels tres. El ‘57’ del FC Barcelona reconeix que sempre és bo sentir-se a gust en un vestidor, i el fet de tenir dos compatriotes més és un plus: “En Matías serà molt benvingut. Es tracta d’un jugador discret, callat i que potser no destaca com d’altres, però segur que aportarà molt a l’equip. A més, el fet de sumar un nou argentí al vestidor per a nosaltres és motivador.”

El Liceo, el comú denominador

Els tres jugadors argentins que tindrà la primera plantilla del FC Barcelona la temporada 2013/14 tenen un tret en comú: tots han passat pel Liceo de la Corunya en el passat. De fet, en el cas de Pablito Álvarez, va arribar a coincidir amb Matías en la seva darrera temporada a la capital gallega.

Álvarez ha radiografiat el seu nou company: “Matías és un jugador força tècnic. No és d’aquells que fan coses espectaculars, però crec que es tracta d’un gran jugador d’equip que ens donarà molt d’equilibri al nostre joc. Amb la seva arribada i la de Barroso crec que l’equip queda molt ben compensat de mitja pista cap enrere.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut