Dimecres l'equip de Marc Carmona torna als entrenaments

Dimecres l'equip de Marc Carmona torna als entrenaments

El Barça Alusport passarà revisió mèdica al matí i a la tarda durà a terme la primera sessió amb tot el grup Diumenge viatjaran a Encamp (Andorra) per a un 'stage' de pretemporada. El primer amistós serà el divendres 23 d’agost contra el Xota Navarra

El Barça Alusport torna als entrenaments aquest dimecres. Els campions de l 'LNFS 2012/13 s'incorporen a la feina amb l'objectiu d'igualar els triomfs de la passada temporada i assolir els nous reptes de la propera.

Revisió mèdica i primer entrenament

A primera hora del matí els de Marc Carmona passaran el primer reconeixement mèdic de la temporada. Les revisions es faran a la Ciutat Esportiva a les 8.30 h.

A la tarda l'entrenador del Barça Alusport i el capità de l'equip, Jordi Torras, atendran els mitjans abans del primer entrenament del nou curs. La sessió tindrà lloc al Palau Balugrana a les 19 h.

Pretemporada a Encamp

Del diumenge 11 fins al divendres 15 d'agost el Barça de futbol sala treballarà al Comú d’Encamp. L'equip al complet es desplaçarà per l''stage' de pretemporada a Andorra, el mateix lloc on els jugadors de la secció d'handbol blaugrana han preparat l'inici de curs.

El primer partit, contra el Xota Navarra

El 23 d'agost el Barça Alusport disputarà el primer partit de la pretemporada. Serà contra el Xota Navarra a Pamplona. Una setmana més tard, el 30 i el 31 d’agost, els de Marc Carmona afrontaran la primera competició oficial del curs 2013/14, la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut