Carmona: “Ens hem de tornar a exigir”

Carmona: “Ens hem de tornar a exigir”

El tècnic del Barça Alusport reconeix que “el repte és més complicat”, però manté la ferma confiança en els seus homes

El Barça Alusport 2013/14 ha començat a rodar aquest dimecres amb les tradicionals revisions mèdiques de principi de curs i un entrenament a la tarda. El tècnic Marc Carmona ha explicat el seu punt de vista abans d’una temporada en què es tornarà a demanar el màxim a l’equip: “Cada any és una mica més difícil. Hem de ser conscients que el repte es més complicat, però tenim confiança en els jugadors perquè han demostrat que saben competir bé”. “La clau és en nosaltres, hem de ser capaços de tornar-nos a exigir des d’avui”, afegia.

Els primers reptes per al conjunt blaugrana seran la Copa Catalunya i la Supercopa d’Espanya, uns títols que no va aixecar la temporada passada. Carmona ho tenia clar: “Vam acabar molt al límit i hem donat el descans que creiem que necessiten per afrontar una temporada tan llarga. No podem condicionar estar bé a la Copa Catalunya i la Supercopa. El format és diferent i espero que ens faci competir millor que l’any passat, però no podem estar encara al millor nivell”.

Torras: “Ara toca patir”

En el primer dia de treball, el capità Jordi Torras ja sabia el que l'espera: “A l’estiu es tracta de desconnectar. Tenim una temporada molt llarga i ara, a la pretemporada, toca patir”. De moment, no hi ha hagut cap incorporació. Per Torras és un bon símptoma: “Tenim estructura, ens coneixem, hem competit en moments difícils i això uneix l’equip. Si les coses van bé no calen canvis. Intentarem demostrar que no ha de venir ningú”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut