FCB Femení A - Moravian College: Golejada en el primer partit de pretemporada (12-0)

FCB Femení A - Moravian College: Golejada en el primer partit de pretemporada (12-0)

Les de Xavi Llorens han guanyat amb comoditat el Moravian College d’Estats Units aquest dijous a la Ciutat Esportiva Marta Corredera ha estat la màxima golejadora del partit, amb quatre gols

Inici de curs de matrícula d’honor. El Barça Femení A ha guanyat per 12-0 aquest dijous en el primer partit de la pretemporada 2013/14, un matx que ha enfrontat les de Xavi Llorens amb el Moravian College dels Estats Units. Tot i que es tractava d’un amistós, les noies del Femení A han tornat a la feina a un gran nivell, i han donat mostres dels èxits aconseguits la passada temporada, en què es van proclamar campiones de Lliga, de Copa Catalunya i Copa de la Reina.

Domini aclaparador de les de Xavi Llorens

El partit a la Ciutat Esportiva ha començat amb força. Les jugadores blaugrana han sortit al terreny de joc amb ritme i intensitat, creant nombroses jugades de perill a l’àrea rival. El primer gol no s’ha fet esperar i Sonia Bermúdez ha obert el marcador al minut 7 de partit. El segon gol blaugrana ha arribat de la mà d’un dels nous fitxatges, Willy (min 18).

Una gran jugada de combinació entre Sonia Bermúdez i Kenti podria haver ocasionat el tercer del Barça al minut 23. La ‘10’ blaugrana, però, no ha desaprofitat l’ocasió vuit minuts més tard quan ha rematat a plaer davant la portera nord-americana i ha marcat el seu segon gol de la tarda.

El domini aclaparador de les de Xavi Llorens ha regnat durant tota la primera part. Les blaugranes han impedit que el Moravian College rematés entre els tres pals durant els primers 45 minuts de partit.

La festa blaugrana conclou amb 12 gols

El control al mig del camp i l’eficàcia ofensiva han permès a les blaugranes completar un gran partit amb 9 gols més. Marta Corredera (4), Willy (2), Alexia (1), Carla (1) i Ruth (1) han estat les golejadores del Barça durant la segona part. El final del matx ha arribat amb el resultat de 12 a 0, en un partit plàcid i còmode per a les de Xavi Llorens.

L’entrenador blaugrana ha aprofitat aquest amistós per provar els nous fitxatges de l’equip, Marta Torrejón, Willy i Ester Romero, que han deixat molt bones sensacions dins el terreny de joc. Willy, exjugadora de l’Espanyol, ha marcat tres gols.

Altres partits de la pretemporada del Femení A

El FC Barcelona té programat un partit amistós aquest dissabte davant l’Estartit. A més, el Femení A participarà en un prestigiós torneig a Calais entre el 24 i el 29 d’agost en el qual participaran el PSG, el Milà i el Wolfsburg, vigents campiones d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut