Marta Torrejón ha signat per dues temporades amb el Femení A

Marta Torrejón ha signat per dues temporades amb el Femení A

La mataronina prové de l’Espanyol, on ha jugat els últims nou anys a la màxima categoria, i arriba al conjunt de Xavi Llorens per reforçar la línia defensiva

Marta Torrejón s’ha convertit en la quarta incorporació del Barça Femení de cara a la temporada 2013/14. La jugadora de Mataró ha signat per dues temporades amb el FC Barcelona. El conjunt dirigit per Xavi Llorens, que va començar els entrenaments el dilluns 29 de juliol, es reforça així amb una jugadora experimentada tot i la seva joventut. Torrejón té ara mateix 23 anys, però en fa nou que juga a la màxima categoria del futbol femení espanyol a les files de l’Espanyol.

La defensa va arribar al conjunt blanc-i-blau procedent dels Salesians de Mataró amb només 11 anys. Després de passar tres temporades a les categories inferiors, va debutar amb el primer equip a la Superlliga amb 14 anys. La mataronina ha jugat en totes les categories de la selecció espanyola, i aquest estiu ha disputat l’Eurocopa amb algunes de les seves noves companyes: Sonia Bermúdez, Vicky Losada i Alexia Putellas. Torrejón també ha aconseguit èxits amb la selecció catalana, amb la qual es va proclamar campiona d’Espanya autonòmica els anys 2003, 2004, 2005 i 2006.

En la seva nova etapa, Marta Torrejón tindrà el repte d’ajudar a mantenir el nivell d’èxits del Barça. I és que cal recordar que el conjunt de Xavi Llorens va guanyar la temporada passada la Lliga, la Copa de la Reina i la Copa Catalunya. Torrejón s'afegeix a les incorporacions, ja conegudes, de Chelsea, Willy i Ester Romero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut