La segona setmana de treball del Barça d’handbol

La segona setmana de treball del Barça d’handbol

El treball físic i tàctic i l’inici de la competició, centres d’atenció de l’handbol blaugrana a la segona setmana de pretemporada

Un cop finalitzat l’‘stage’ d’Encamp, els homes de Xavi Pascual tornen a l’activitat a Barcelona després d’un ben guanyat descans durant el cap de setmana. El treball físic matinal i les sessions de pista a la tarda donaran pas al primer partit del Barça d’handbol 13/14.

Cursa, peses i tàctica

Els jugadors de l’handbol blaugrana començaran dilluns, dimarts i dimecres amb sessions de treball físic matinals. Després de les sessions de cursa duran a terme les sessions al gimnàs del Palau.

A la tarda serà hora, al Palau Blaugrana, de treballar el joc col·lectiu, per espai de dues hores. Aquesta feina de joc col·lectiu també la desenvoluparan el dijous al matí previ a l’inici de la competició per als blaugranes.

L’inici de la competició

El Barça d’handbol jugarà, dijous a les 20 h a Bordils, el primer partit de la temporada 2013/14. La semifinal de la Supercopa de Catalunya 13/14 serà la primera pedra de toc dels blaugranes per a aquesta temporada.

Serà la reedició de la semifinal de la Supercopa de Catalunya 12/13, en què els blaugranes ja van jugar al pavelló de Bordils. El guanyador d’aquesta semifinal s’enfrontarà al vencedor del partit Handbol Esplugues – Fraikin BM Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut