Sessió distesa i amb pilota per posar fi a una llarga jornada

Sessió distesa i amb pilota per posar fi a una llarga jornada

Molta intensitat, treball tàctic i aspectes tan importants com la sortida de la pilota sota pressió, el més destacat

La pilota ha estat la gran protagonista de l’entrenament de la tarda al complex esportiu d’Encamp. Després d’una llarga jornada que començava a quarts de vuit del matí, els homes de Marc Carmona han pogut acabar el dia, esportivament parlant, amb exercicis amb pilota.

Escalfament i joc a dos tocs

Després de l’escalfament, l’equip, repartit i separat amb pitrals, ha fet un joc d’un quart d’hora aproximat en què només es podien jugar a un màxim de dos tocs. Ha estat un joc intens. Tots tenien ganes de tocar pilota, ja que al matí pràcticament no ho han fet. L’exercici ha estat sota la supervisió del segon entrenador, Albert Canillas.

Més treball tàctic

Tres contra tres sense córners ni bandes. Aquest ha estat el següent exercici que han dut a terme els jugadors del FC Barcelona Alusport. Es tractava de treballar la pressió sobre sortida de pilota. La rapidesa de cames d’homes com Lozano i la bona entesa demostrada amb Fernandao han estat vitals en el primer tres contra tres, en què també els ha ajudat Aicardo.

A mesura que anaven acabant els tres contra tres, Marc Carmona ha tingut un apart amb algun jugador, com Igor, Saad i el jove Álex Constantino, per millorar alguns aspectes del seu joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut