El Barça B guanya a Banyoles (0-2)

El filial s’ha imposat en el centenari del Banyoles (0-2) amb gols de Joan Román i Dani Nieto a la segona meitat Els d’Eusebio tanquen la pretemporada amb una nova victòria després de les aconseguides davant l’Escala, el Lleida i el Masnou

El Barça B ha finalitzat la pretemporada amb bon gust de boca després de guanyar aquest dilluns (0-2) el Banyoles en el partit en què es commemorava el centenari del club del Pla de l’Estany. Joan Román ha estat el jugador més decisiu del partit: ha aconseguit obrir la llauna (min 69) i ha provocat el penal del segon gol, obra de Dani Nieto tres minuts més tard.

Els blaugranes arriben, doncs, en un bon nivell de forma al primer partit de Lliga, que disputaran davant el Mirandès dissabte, 17 d’agost, a les 19 hores (Esport3).

Possessió i perill per les bandes

El Barça B ha iniciat el partit amb un onze molt jove en què han participat tres jugadors del Juvenil A, Maxi Rolón, Godswill i Enguene, que han ofert uns bons minuts. El filial ha comptat amb la possessió de la pilota, com és habitual, i s’ha trobat un Banyoles molt ben plantat al terreny de joc.

Els del Pla de l’Estany estaven molt motivats en el partit que ha commemorat el seu centenari i han tingut la primera bona oportunitat al minut 13, la qual Ayala ha desbaratat. Els blaugranes han reaccionat i han creat bones ocasions per ambdues bandes. Kiko Femenía i Rolón han tingut les opcions més clares per a un Barça B que ha arribat al descans amb empat a zero gols.

A la segona arriben els gols

El filial ha estat més contundent al segon acte amb una bona pressió a la sortida de la pilota local. Com a conseqüència han creat nombroses ocasions clares de gol. Joan Román ha estat el jugador més incisiu per la banda esquerra i, després de cinc oportunitats, ha rematat una centrada de Patric per la dreta per fer el primer gol del partit al minut 69.

Tres minuts més tard una altra bona jugada de l’extrem ha provocat un penal que ha transformat Dani Nieto per sentenciar el partit. Aquesta segona meitat ha estat clarament dominada per uns blaugranes que fins i tot han tingut dues clares ocasions més de gol en xuts de Quintillà al pal.