Xavi Pascual: “El partit a Bordils ens ajudarà a consolidar-nos”

Xavi Pascual: “El partit a Bordils ens ajudarà a consolidar-nos”

El tècnic blaugrana valora la semifinal de Supercopa de Catalunya de dijous a Bordils amb l’objectiu d’aplicar la feina feta durant aquests dies

Arriba el primer partit del FC Barcelona d’handbol 2013/14, dijous a les 20 h a la pista de l’Handbol Bordils, a la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Pascual ha explicat en roda de premsa com afronten els blaugranes el debut a la competició.

Bon moment per competir

“És un partit que ens va bé després de portar dues setmanes entrenant-nos. El partit a Bordils ens ajudarà a consolidar-nos i a consolidar els objectius que estem treballant durant aquest dies”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Pascual dóna molta importància a aquest partit i ha afirmat que la idea inicial és “portar el gran gruix de l’equip a Bordils, si no hi ha molèsties, ja que hi ha jugadors carregats pel volum de feina d’aquests dies”.

Pascual ha recordat la semifinal de la temporada passada amb aquestes paraules: “L’ambient a Bordils va ser espectacular temporada passada. Va ser una festa per a ells. Ens van tractar de meravella i per a nosaltres es un plaer jugar allà”.

Canvi d’hàbits

Preguntat sobre com ha fet canviar el treball la disputa de la Superglobe a Qatar, Pascual ha manifestat: “Ens ha fet modificar el plantejament de pretemporada. Hem canviat la feina, buscant el punt de forma més aviat”.

“Arribarem justets però la Superglobe ens anirà posant en forma”, ha declarat l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

Kiril Lazarov i Nikola Karabatic podrien viure el seu primer partit vestits amb la samarreta blaugrana. A petició dels periodistes, Pascual n’ha valorat l’adaptació: “S’estan integrant sense cap problema; són dos molt bons jugadors, saben molt bé el seu rol i estan perfectament integrats a la dinàmica del grup”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut