Comença la competició per al Barça d’handbol

Comença la competició per al Barça d’handbol

La semifinal de la Supercopa de Catalunya a Bordils, primer partit dels homes de Pascual de la temporada 2013/14

Després de poc més d’una setmana i mitja d’entrenaments arriba el primer partit per al Barça d’handbol. La semifinal de la Supercopa de Catalunya, dijous a les 20 hores a Bordils, serà el primer test del nou Barça 2013/14.

Amb tot a Bordils

Xavi Pascual portarà el gruix del primer equip a Bordils, amb l’única baixa d’Aitor Ariño, en ple procés de recuperació, per afrontar la semifinal de la Supercopa de Catalunya.

Els blaugranes han fet tot just deu sessions d’entrenament de pista i la visita a Bordils servirà per posar en pràctica el que s’ha treballat fins ara. També significarà el debut dels dos nous fixatges del Barça 2013/14, Nikola Karabatic i Kiril Lazarov.

Aquesta serà la segona temporada consecutiva que barcelonins i gironins s’enfronten a la semifinal de la Supercopa de Catalunya. La temporada 12/13 els blaugranes es van imposar per 23 a 43 als homes entrenats per Pau Campos.

Bordils, nou equip de Plata

Els gironins de l’Handbol Bordils jugaran aquesta temporada a la segona categoria de l’handbol espanyol, la Divisió d’Honor Plata, un cop assolit l’ascens esportiu a la categoria.

Amb un bloc molt similar al de la temporada anterior, els jugadors de Pau Campos rebran els blaugranes com a preparació per a l’exigent temporada que els espera, ja que es trobaran a la Lliga amb el segon equip de l’handbol blaugrana.

Bordils és una de les localitats catalanes on l’handbol es viu amb més intensitat. Amb poc més de 1.700 habitants, el pavelló de Bordils s’omplirà de gom a gom per rebre la visita dels blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut