Víctor Tomás: “El propòsit és el mateix: guanyar-ho tot”

Víctor Tomás: “El propòsit és el mateix: guanyar-ho tot”

L’extrem dret del FC Barcelona diu que la Super Globe, competició que el Club mai ha aconseguit, “fa il·lusió i li volem donar importància” “Lazarov i Karabatic són dos grans jugadors i no els costarà gens adaptar-se a l’equip”, comenta el capità

Víctor Tomás va participar en l’ADN Barça de Barça TV i va explicar com afronta el FC Barcelona d’handbol la temporada 2013/14, que aquest dijous comença amb la disputa de les semifinals de la Supercopa de Catalunya. El primer rival serà el Bordils, que aquesta temporada jugarà a la Divisió d’Honor B, l’equivalent de la Segona Divisió de l’handbol espanyol. Pel que fa a totes les competicions, Tomás deixa clar que el Barça té “el mateix propòsit que en anys anteriors: guanyar-ho tot”.

Els primers títols

“És una pista mítica de l’handbol i sempre estan satisfets amb la nostra presència. A Bordils tothom juga a handbol i sempre agrada jugar al seu pavelló. El públic està a sobre i ells saben jugar amb aquest factor”, comenta Tomás, que també té moltes ganes de jugar la Super Globe, el Mundial de Clubs de l’handbol. “Ens fa il·lusió jugar-la i volem donar-li importància. Qualsevol títol sempre és important. A més, és refrescant, perquè no l’hem guanyat mai i anirem a un lloc on jo no he estat mai, com Qatar”, explica el capità del Barça.

Encara més forts

Respecte a l’arribada de Karabatic i Lazarov, Tomás ha dit que, tot i que el Barça i l’equip sempre estan per damunt de les individualitats, els de Pascual són encara més forts. “Són dos grans jugadors. La seva arribada fa que tinguem un equip més potent que l’any passat. Karabatic és una de les estrelles de la història de l’handbol i són dos jugadors als quals no els costarà adaptar-se”, explica.

Sense l’Atlètic, menys competitivitat

Que no hi sigui l’Atlètic de Madrid és una desgràcia total. La Lliga sembla que no acaba d’interessar. Però tot i que ho sembla, la Lliga no s’ha guanyat i s’ha de jugar, no s’ha de treure mèrit a res i sobretot cal respectar la resta dels equips”, analitza el blaugrana, que pensa que el Naturhouse La Rioja pot ser el gran rival aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut