El Barça Femení tanca la plantilla

El Barça Femení tanca la plantilla

La sèrbia Jelena Cankovic és la darrera incorporació d’un equip en el qual hi ha sis cares noves L’entrenador Xavi Llorens assenyala que “serà molt difícil igualar” els títols de la temporada passada i que jugar la Copa d’Europa “és un premi”

El primer equip de futbol femení del FC Barcelona ha incorporat la jugadora sèrbia Jelena Cankovic, de 18 anys i procedent de l'Spartak de Subotica. Amb aquest darrer fitxatge el tècnic Xavi Llorens dóna per tancada una plantilla que aquesta temporada 2013/14 presenta cinc cares noves més: Ruth García (Llevant), Ester Romero (Sant Gabriel), Chelsea (Sporting de Huelva), Willy i Marta Torrejón (Espanyol).

Les sis noves incorporacions substituiran les vuit baixes d’Esther Sullastres, Ani Escribano, Leila Ouahabi, Meli Noicolau, Laura Gutiérrez, Olga García, Alba Aznar i Zaira Flores, que aquest curs ja no vestiran la samarreta blaugrana. Xavi Llorens tindrà una plantilla formada per 20 futbolistes, dues menys que la temporada passada, i també comptarà amb el filial.

Un objectiu “difícil”

Després de fer una temporada històrica i guanyar la Lliga i la Copa de la Reina, Xavi Llorens considera que l’objectiu de revalidar els títols “és molt difícil, però lluitarem per tots els campionats”. “Intentarem créixer fent el nostre futbol i que hi hagi més gent que ens vingui a veure i s’enganxi al futbol femení”, afegeix.

L’entrenador també assenyala que l’equip afronta jugar la Copa d’Europa com “un premi” i que la intenció és arribar al més lluny possible.

L’equip agafa ritme

El Femení A va començar la pretemporada el 29 de juliol i, després de realitzar una estada a Prades, va jugar dos partits amistosos, contra el Moravian College i l’Estartit. Els dos van acabar amb victòries blaugrana, per 12-0 i 0-5, respectivament. Llorens comenta que aquests partits van servir per “agafar ritme” i que “les sensacions de l’equip són molt bones”.

Abans de començar la Lliga a principis de setembre contra el Collerense, el Barça jugarà el torneig de Calais (França), i el 31 d’agost i l'1 de setembre jugarà la fase final de la Copa Catalunya, que l’enfrontarà a les semifinals contra el Llevant Les Planas (dissabte 31 d’agost, 10.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut