Últim entrenament abans del debut contra el Mirandés

Últim entrenament abans del debut contra el Mirandés

Els homes d’Eusebio Sacristán han sortit aquest divendres cap a Miranda de Ebro, ciutat en què debutaran aquesta temporada a la Lliga Adelante Agostinho Cá i Grimaldo segueixen progressant bé de les seves lesions

El Barça B d’Eusebio Sacristán ha fet l’últim entrenament preparatori abans del debut d’aquest dissabte a la Lliga Adelante a Anduva contra el Mirandés (19 h). El filial blaugrana, que ha comptat amb tots els disponibles i també amb Frank Bagnack, s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i després de l’entrenament ha sortit en autocar cap a Vitòria, on s’allotjarà aquest divendres.

En l’últim entrenament, Eusebio no ha pogut comptar amb Sergio Juste, que ha començat a entrenar-se amb l’equip però que encara no té l’alta mèdica, ni tampoc amb Adama i Lucas Gafarot, que seran baixa per al debut. D’altra banda, els lesionats Agostinho Cá i Grimaldo progressen bé de les seves respectives lesions.

“Estem preparats”

Després de la sessió preparatòria, Eusebio Sacristán ha parlat amb els mitjans informatius. “Comença la competició de veritat, ens hem preparat per a això i ara toca donar-ho tot a Miranda per fer un bon partit i començar amb una victòria”, ha comentat Eusebio. El tècnic de La Seca ha dit: “Arribem bé al partit. El millor rendiment s’ha de veure aquest dissabte i estem preparats per jugar contra un rival dur, intens”.

Bagnack, amb l’equip

A banda de parlar del debut, Eusebio ha estat preguntat per la nova temporada i els nous reptes que es presenten. “Cada temporada és un repte per a mi, independentment de les circumstàncies que es presenten. S’ha de treballar dur, evolucionar. Cada setmana, cada mes, és un repte”, ha analitzat el tècnic, que ha afegit que compta amb Bagnack. “Ha tingut un bon rendiment i el Tata Martino ha comptat amb ell. Ara està amb nosaltres i estem contents, perquè tot i estar en edat juvenil està preparat per competir a nivell professional”.

Dongou, possible referent

“Depenent del partit, apostarem per jugar amb un ‘9’ o no. Amb Dongou hem d’intentar aprofitar les seves característiques, tot i que també es pot adaptar a la banda. Tot i així, depenent de com ens juguin els rivals, valorarem com hem de jugar a cada moment”, ha comentat Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut