Karabatic: “Jugar amb aquest equip és molt fàcil”

Karabatic: “Jugar amb aquest equip és molt fàcil”

“Són els millors jugadors del món”, ha dit el jugador francès en el seu debut amb la samarreta blaugrana L’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, molt satisfet amb la victòria davant el Bordils a les semifinals de la Supercopa de Catalunya

El debut més esperat. Nikola Karabatic ha disputat aquest dijous el seu primer partit amb el FC Barcelona. L’equip blaugrana va guanyar còmodament el Bordils per 23-50 a les semifinals de la Supercopa de Catalunya. En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, el francès ha comentat les primeres sensacions després de debutar al pavelló blanc-i-verd de Bordils: “Ha estat un bon partit per començar la temporada. El primer matx sempre és important. Hem jugat bé”. El nou fitxatge estrella del Barça d’handbol ha agraït l’ambient que ha viscut el dia de la seva estrena: “Sempre és un plaer jugar en pavellons plens. El públic ha estat molt bé”.

Karabatic ha destacat la bona acollida que ha rebut per part dels seus nous companys d’equip: “M’he sentit molt bé. Estem treballant molt dur en els entrenaments i l’ambient al vestuari és increïble. És un plaer formar part d’aquest equip”. El jugador ha lloat també el gran potencial del FC Barcelona: “Jugar amb aquest equip és molt fàcil. Són els millors jugadors del món. Estar en un club com el Barça comporta pressió però els jugadors ja hi estem acostumats”, ha expressat el francès.

El desig més immediat del millor jugador del món passa per Qatar: “Hem d’aconseguir la Super Globe. És un títol oficial que hem de guanyar”.

Xavi Pascual, satisfet amb el primer partit de la temporada 2013/14

Les sensacions no poden ser més bones. Després del matx d’aquest dijous, Xavi Pascual ha destacat la gran feina que han fet els seus jugadors: “Estic molt satisfet del que he vist. Un equip amb molt bona actitud, amb ganes i molt de ritme durant els 60 minuts”. “Ha estat un partit que a nosaltres ens ha anat molt bé. El que volíem era jugar i necessitem rivals per posar en pràctica el que estem entrenant”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Pascual ha elogiat també el treball i l’ajuda que han aportat els nous fitxatges de la secció: “És difícil destacar algú davant l’actitud i les ganes que ha mostrat tot l’equip. Penso que ha estat tothom molt bé. Tant en Nikola com en Kiril han aportat el seu granet de sorra. Esperem tenir les màximes eines possibles per poder-les utilitzar durant la temporada”.

Descans i tornada a la feina dilluns

Després del partit d’aquest dijous els blaugranes tindran dos o tres dies de descans: “Això ens ha de servir perquè el dilluns tornem a agafar el ritme i posar-nos apunt per a la competició. El partit de Toulouse ens anirà molt bé abans de marxar a la Super Globe”, ha destacat Pascual. Abans de viatjar a Qatar, l’equip disputarà el 23 d’agost un amistós contra el Fenix Toulouse HB.

Primer objectiu, la Super Globe

L’entrenador de l’handbol blaugrana té clars els objectius d'aquest inici de temporada: “Hem d’intentar agafar el ritme al més aviat possible per competir a la Super Globe al màxim nivell”. Els homes de Xavi Pascual jugaran la fase preliminar d’aquesta competició mundial del 25 al 30 d’agost a Doha. “La primera setmana a la Super Globe serà complicada perquè encara no estarem en ritme de competició. Tindrem alts i baixos però això forma part de la preparació”, ha explicat el tècnic de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut