Mirandés – FC Barcelona B: Sense recompensa en un bon partit (2-1)

El filial blaugrana cau en el primer partit de la temporada a Anduva en un matx en què els d'Eusebio han merescut molt més Abans del primer gol local, els catalans han tingut tres ocasions clares de gol per obrir el marcador

El FC Barcelona B ha debutat amb derrota a la Lliga Adelante 2013/14. El filial blaugrana, molt millor que el Mirandés, no s'ha endut els tres punts d'Anduva per ser poc efectiu de cara a porteria. I és que els d'Eusebio Sacristán han gaudit de més de vuit ocasions clares de gol que no han pogut materialitzar. Un gol tot just començar la segona part ha complicat el partit als blaugranes, que han realitzat un gran partit, però no han pogut remuntar (2-1).

Cinc ocasions molt clares

Els homes d'Eusebio Sacristán han completat una primera part realment bona. Han dominat el partit, han arribat a la porteria de Prieto amb facilitat, però no han gaudit del més important: encert. I és que en els primers quinze minuts el filial ha tingut tres oportunitats d'obrir el marcador. Joan Román, Dongou i Nieto no han pogut superar el porter xilè, que ha estat molt encertat i actiu.

I quan perdones, ho acabes pagant. En l'única aproximació dels burgalesos, Iriome ha superat Jordi Masip. Una centrada des de la banda esquerra s'ha passejat pel mig de l'àrea i el davanter del Mirandés s'ha avançat a Masip, que no ha pogut fer res per evitar l'1-0 al minut 20.

Des d'aleshores i fins al final de la primera part, el Barça B ha tingut dues oportunitats més de gol. De nou Dongou, al minut 37, i Patric, amb un xut al pal al minut 38, han buscat l'empat, tot i que no l'han trobat en el primer acte.

Minuts trepidants

I si la fortuna no estava del costat del filial, no calia sinó un gol a la represa. Díaz de Cerio, des de la frontal, ha enviat una fuetada ajustada al pal i ha fet el 2-0 al minut 46. Però el que havia de ser un cop molt dur s'ha convertit en un al·licient més. I és que Dani Nieto ha retallat diferències aprofitant una mala cessió de la defensa local (2-1, min 49) i Dongou ha tingut l'empat un minut després. El ritme, apassionant.

Amb el partit elèctric, el Mirandés ha començat a aproximar-se a la porteria de Masip a través del contraatac, mentre que el Barça B ha mimat la pilota i ha seguit buscant la millor opció en atac. L'entrada de Sandro Ramírez ha donat més aire al filial i una centrada seva ha estat a punt de ser convertida en gol per Dongou, que ha gaudit d'ocasions clares però no ha trobat el gol.

En l'últim quart d'hora de partit, els d'Eusebio han seguit dominant el joc i Prieto s'ha hagut d'esforçar per evitar l'empat català, que hauria d'haver arribat per ocasions, joc i perill. El 2-1, però, no s'ha mogut i els blaugranes comencen la Lliga Adelante, tot i el bon joc, amb una derrota.