Local

Saubich, el quart màxim golejador de la Lliga

El de Sarrià de Ter va ser el quart màxim golejador de l’Asobal la darrera temporada amb 155 gols a les files del BM Osca Format a les categories inferiors del Barça, aquest estiu s’havia incorporat al Naturhouse la Rioja

Joan Saubich, de 23 anys, és el nou fitxatge del Barça d’handbol per a la temporada 2013/14. El gironí s’incorpora a l’equip de Xavi Pascual com a tercer reforç, després que ho fessin Nikola Karabatic i Kiril Lazarov. L’extrem dret va jugar el darrer curs amb el BM Osca, però prové del Naturhouse La Rioja, equip que va fitxar-lo a finals del passat juny. Amb l’equip aragonès, Saubich va convertir-se en una de les revelacions de la màxima categoria de l’handbol.

Retorn al Barça

Nascut a Sarrià de Ter, Joan Saubich és un extrem de 23 anys i 1,86 m d’alçada. Format a les categories inferiors del FC Barcelona des dels 16 anys, debuta amb el primer equip la temporada 2007/08.

A partir de llavors, l’extrem va jugar una temporada (2009/10) a l’Osca, a la Divisió d’Honor B, i l’any següent torna al Barça i alterna participacions amb el primer equip i el filial en Divisió d’Honor de Plata. Destaca la seva actuació en un partit al Palau contra el Guadalajara, en què va marcar sis gols.

Durant el curs 2011/12 el FC Barcelona arriba a un acord amb l’Osca per cedir el jove català. L’última temporada (12/13), el jugador gironí va disputar 29 partits, en els quals va aconseguir 155 gols, i es va convertir en el quart màxim golejador de l’Asobal. A finals de juny de 2013 el Naturhouse La Rioja fitxava l’extrem català.

Més notícies aquí