Saubich, el quart màxim golejador de la Lliga

Saubich, el quart màxim golejador de la Lliga

El de Sarrià de Ter va ser el quart màxim golejador de l’Asobal la darrera temporada amb 155 gols a les files del BM Osca Format a les categories inferiors del Barça, aquest estiu s’havia incorporat al Naturhouse la Rioja

Joan Saubich, de 23 anys, és el nou fitxatge del Barça d’handbol per a la temporada 2013/14. El gironí s’incorpora a l’equip de Xavi Pascual com a tercer reforç, després que ho fessin Nikola Karabatic i Kiril Lazarov. L’extrem dret va jugar el darrer curs amb el BM Osca, però prové del Naturhouse La Rioja, equip que va fitxar-lo a finals del passat juny. Amb l’equip aragonès, Saubich va convertir-se en una de les revelacions de la màxima categoria de l’handbol.

Retorn al Barça

Nascut a Sarrià de Ter, Joan Saubich és un extrem de 23 anys i 1,86 m d’alçada. Format a les categories inferiors del FC Barcelona des dels 16 anys, debuta amb el primer equip la temporada 2007/08.

A partir de llavors, l’extrem va jugar una temporada (2009/10) a l’Osca, a la Divisió d’Honor B, i l’any següent torna al Barça i alterna participacions amb el primer equip i el filial en Divisió d’Honor de Plata. Destaca la seva actuació en un partit al Palau contra el Guadalajara, en què va marcar sis gols.

Durant el curs 2011/12 el FC Barcelona arriba a un acord amb l’Osca per cedir el jove català. L’última temporada (12/13), el jugador gironí va disputar 29 partits, en els quals va aconseguir 155 gols, i es va convertir en el quart màxim golejador de l’Asobal. A finals de juny de 2013 el Naturhouse La Rioja fitxava l’extrem català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut