Barcelona, Tolosa, Doha, destins del Barça d’handbol

Barcelona, Tolosa, Doha, destins del Barça d’handbol

L’handbol blaugrana afronta una setmana que el portarà de Barcelona a Doha, passant per Tolosa

La setmana del Barça d’handbol serà una setmana plena d’activitat i de viatges. De Barcelona l’equip es desplaçarà dijous a Tolosa de Llenguadoc per disputar un amistós, divendres, amb el Fenix Toulouse, i dissabte partiran cap a Doha (Qatar) per disputar la Superglobe 2013

Barcelona

Els blaugranes estan entrenant-se a Barcelona des de dilluns. Fins dijous al migdia el treball físic matinal es combina amb el treball tàctic a la pista a la tarda.

Aquestes tasques que estan desenvolupant Pascual i el seu cos tècnic amb els jugadors estan orientades a la preparació de la temporada 13/14 en general i al primer objectiu de la temporada, la Superglobe.

Tolosa

Dijous, després de dinar, els blaugranes sortiran en autocar cap a la localitat occitana. Arribaran cap a l’hora de sopar i divendres al matí s’entrenaran a Tolosa.

A les 20.30 h de divendres es trobaran amb el Fenix Toulouse de la primera divisió francesa, un equip amb els jugadors cedits pel FC Barcelona Gonzalo Pérez de Vargas i Ángel Montoro i amb l’exblaugrana Jerome Fernández.

Doha

Dissabte a primera hora de la tarda els blaugranes sortiran des de Barcelona amb destinació a Doha (Qatar) per disputar la Superglobe, el campionat del món de clubs d’handbol.

Els blaugranes arribaran a la nit de dissabte a Doha i el diumenge a les 14 h, hora catalana, tindran el debut a la Superglobe davant el campió d’Àsia, l'Al Rayyan de Qatar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut