Cinc blaugranes a les semifinals del Mundial Juvenil d’handbol

Cinc blaugranes a les semifinals del Mundial Juvenil d’handbol

Biosca, Carmona, Lozano, Baumgartner i Rey, els jugadors del Barça que han assolit les semifinals del Mundial

Després de superar Sèrbia per un gol (20-21), la selecció estatal juvenil d’handbol va assolir el pas a les semifinals del campionat del món de categoria juvenil, que s’està disputant a Hongria.

Esperant Dinamarca

Els blaugranes disputaran dimecres a les 20 h les semifinals del campionat del món juvenil davant Dinamarca. Els joves entrenats per l’antic tècnic de l’Ademar de Lleó, Isidoro Martínez, cerquen emular els seus companys de la selecció espanyola júnior, que va ser subcampiona del món aquest mateix estiu.

Nacho Biosca és un porter de 18 anys que defensa la porteria del FC Barcelona B i que ha format part d’entrenaments i convocatòries del primer equip.

Oriol Rey juga de pivot i milita al Barça B d’handbol, que disputa la Divisió d’Honor Plata. Guillem Lozano comparteix equip amb Rey i Biosca i juga a l’extrem. Gerard Carmona, nascut l’any 1997, és el més jove del grup i juga com a extrem. D'altra banda, i amb Alemanya, Florian Baumgartner també ha assolit les semifinals i la seva selecció jugarà contra Croàcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut