Xavi Pascual: “La Superglobe ens va molt bé perquè hi ha equips potents”

Xavi Pascual: “La Superglobe ens va molt bé perquè hi ha equips potents”

El tècnic blaugrana comenta que el partit contra el Tolosa servirà “per repartir minuts i posar en pràctica el que hem anat treballant”

Aquest dijous el primer equip del FC Barcelona d’handbol ha marxat cap a Tolosa per disputar un partit amistós contra el Toulouse. Aquest partit és previ al viatge cap a Qatar, on disputarà la Superglobe, el Mundial de clubs. “El més important és poder repartir minuts i posar en pràctica el que hem anat treballant en els entrenaments. La meva idea és que tots juguin el mateix i anar sumant automatismes”, ha comentat Pascual.

El primer gran objectiu

Un dels grans reptes abans de jugar la Supercopa és tractar de guanyar per primer cop la Super Globe. “És el primer gran objectiu de la temporada. Un títol que no tenim. Però amb respecte per a tots els equips que juguen”, ha explicat Pascual, que ha afegit que l’equip de Tunis “és molt agressiu, molt dur i treballat”.

El Barça, que no guanyat mai aquesta competició, la busca per primer cop i Pascual és conscient. “A tothom li fa gràcia el Mundial de Clubs. Ens va molt bé, perquè hi ha equips potents”, ha valorat.

Finalment, ha volgut deixar clar que tot i que els blaugranes sempre són favorits a tot, els títols no es guanyen abans de jugar. “Abans de jugar qualsevol títol sembla que l’hàgim guanyat. Hem d’anar poc a poc. Anem amb intenció de guanyar, però els altres també juguen”, ha alertat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut