Tolosa, pedra de toc per a la Superglobe

Tolosa, pedra de toc per a la Superglobe

Els blaugranes juguen el darrer partit de preparació a Tolosa abans de viatjar a Qatar per disputar el campionat del món de clubs d’handbol

Divendres a les 20.30 h al pavelló André Brouat de Tolosa de Llenguadoc, el Barça d’handbol juga amb el Fenix Toulouse el darrer partit abans de marxar dissabte cap a Doha per disputar la Superglobe. Els occitans són un excel·lent rival per veure l’estat del forma dels de Pascual

Com arriba el Barça

Els blaugranes estan a la tercera setmana de feina de l’actual temporada i estan cercant l’estat òptim per arribar a Qatar amb totes les opcions d’assolir el títol de la Superglobe.

A Tolosa, Xavi Pascual ha desplaçat la totalitat de la plantilla del primer equip de cara a preparar la cita mundialista i posar en pràctica el treball fet durant aquestes tres setmanes.

En aquest partit es podria veure el debut aquesta temporada de Joan Saubich com a jugador blaugrana i comprovar les bones sensacions que l’equip va donar a les semifinals de la Supercopa de Catalunya de la setmana passada davant l’Handbol Bordils.

El rival

El Fenix Toulouse Handball és un equip de l’LNH, la primera divisió de l’handbol francès. Els occitans s’han mogut els darrers anys a la zona mitjana de la classificació de l’exigent lliga veïna. Per a aquesta temporada el Fenix Toulouse ha modelat un equip per intentar estar a cotes més altes a la classificació de l’LHN.

Són un equip amb molta relació amb el FC Barcelona. Els de Tolosa tenen dos jugadors blaugrana cedits, el porter Gonzalo Pérez de Vargas i el lateral Ángel Montoro, i a les seves files juga l’exblaugrana Jerome Fernández.

En el primer partit amistós d’aquesta pretemporada el Fenix Toulouse va caure per 33 a 28 a la pista del NaturHouse La Rioja, amb sis gols de Jerome Fernández, tres de Montoro i amb sis aturades de Gonzalo Pérez de Vargas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut