Local

El Barça de bàsquet començarà la pretemporada el 29 d’agost

L’equip de Xavi Pascual té confirmats tres amistosos i un torneig a Itàlia, i farà una estada de preparació a Encamp a partir del 9 de setembre

El primer equip de bàsquet del FC Barcelona ja té dia per tornar a la feina. Serà el 29 d’agost quan els homes de Xavi Pascual s’incorporaran als entrenaments i començaran la pretemporada 2013/14 amb les corresponents proves mèdiques. Per a aquest inici el tècnic blaugrana no podrà comptar amb els jugadors que a partir del 4 de setembre disputaran l’Eurobasket 2013 d’Eslovènia.

Dos amistosos i estada a Encamp per començar

El primer amistós es jugarà el 8 de setembre a Sant Julià de Vilatorta (18.30 hores) i enfrontarà l’equip blaugrana amb el Fiatc Joventut. Un dia després, el 9 de setembre, el Barça es desplaçarà a Encamp (Andorra), on farà una estada de preparació de cinc dies.

El 14 de setembre tindrà lloc a Sabadell el segon partit amistós de la pretemporada. El conjunt barcelonista jugarà contra el Bruixa d’Or Manresa, a partir de les 19 hores.

Torneig a Itàlia i partit a Munic

El Barça disputarà el 20 i el 21 de setembre un torneig a Pesaro (Itàlia) que comptarà també amb la participació del CSKA de Moscou, el Granarolo de Bolonya i el Vuelle Pesaro. S’estrenaran davant l’amfitrió el 20 de setembre a les 21 hores.

L’últim dels amistosos confirmats és el Bayern de Munic – FC Barcelona, que es jugarà el 26 de setembre, a les 20 hores.

Octubre, inici de la competició oficial

El 4 i el 5 d’octubre començarà la competició oficial de la temporada 2013/14 amb la disputa de la Supercopa a Vitòria. Tot seguit arribarà la Lliga Catalana, el 10 d’octubre, en què els blaugranes jugaran davant el guanyador del Fiatc Joventut – Bruixa d’Or Manresa. I la primera jornada de la Lliga Endesa serà el 13 d’octubre, en què els de Xavi Pascual rebran al Palau el València Basket.

Més notícies aquí