FC Barcelona – Al Rayyan: El somni de la Super Globe comença amb bon peu (38-25)

FC Barcelona – Al Rayyan: El somni de la Super Globe comença amb bon peu (38-25)

El Barça s’ha topat amb l’efectivitat de Bozic als primers minuts, però l’eficàcia de Rutenka i les genialitats de Lazarov, Karabatic i Tomàs han tombat la balança La segona jornada es disputarà dilluns a les 15.00 hores (hora espanyola) contra el Taubate

Victòria treballada (38-25) per al FC Barcelona, que ha sabut superar les adversitats inicials i acabar imposant el seu estil sobre la pista. Els amfitrions han proposat un joc més vertical que els ha permès permutar amb el marcador a favor durant els primers compassos. L’eficàcia de Rutenka i les genialitats de Lazarov, Karabatic i Tomàs han fet decantar la balança per al Barça i han sumat els tres primers punts de la competició.

L’amfitrió marca el ritme

L’Al Rayyan ha sabut interpretar el seu paper en els primers compassos de joc. El conjunt qatarià ha portat la iniciativa en el marcador (0-2). El Barça ha retallat la diferencia amb un gol de Rutenka, el primer de la historia del FC Barcelona a la Super Globe, però no ha estat suficient per trencar l’hegemonia local, el màxim exponent d’efectivitat de la qual era Bozic, el porter.

Després que el mateix Rutenka empatés el partit, una bona jugada combinada ha acabat amb la pilota al vèrtex de l’àrea i Saubich, entrant des del córner, ha posat el Barça per davant al marcador per primer cop en tot el partit (3-2).

De la persistència al domini total


Amb Bozic en estat de gràcia, el conjunt qatarià ha aprofitat per mantenir la renda favorable al marcador, i amb un parcial de 0-4 ha aconseguit el màxim avantatge del partit (5-8). Els llançaments de llarga distància han estat letals per a Saric.

Novament Rutenka ha aparegut per despertar del malson el conjunt de Xavi Pascual (6-8). Amb gols de Sarmiento i Morros s’ha aconseguit empatar el partit (8-8), i, tot i una petita davallada en el marcador (9-10), els blaugranes han tornat a capgirar l’electrònic. Amb l’11-10 a favor els barcelonistes s’han distanciat dels qatarians amb una gran exhibició de Karabatic, Lazarov i Victor Tomàs (21-14).

Mateix guió, final feliç

L’embranzida que ha aconseguit el conjunt de Xavi Pascual els primers 30 minuts ha estat suficient per afrontar la represa amb més tranquil·litat. Els blaugranes, que anaven llançats, han aconseguit la màxima renda favorable del partit en una mostra més de la seves aptituds (35-22).

Amb tot a favor, el conjunt barcelonista ha sabut mantenir l’avantatge (38-25), sumar els tres primers punts i situar-se líder provisional del grup B de la Super Globe. La segona jornada es disputarà dilluns a les 15.00 hores (hora espanyola) contra el Taubate.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut