Test de nivell contra les Campiones d’Europa

Test de nivell contra les Campiones d’Europa

El primer equip de futbol femení del FC Barcelona participa en el Torneig de Calais i aquest dilluns s’enfronta al Wolfsburg alemany, vigent campió de la Copa d’Europa

El Femení A continua preparant la temporada. Després de golejar les seves rivals en els dos primers partits amistosos (12-0 contra el Moravian College i 0-5 contra l’Estartit), les jugadores de Xavi Llorens tindran les proves més complicades de la temporada en el Torneig de Calais (França), en què també participen equips d’alt nivell com el París Saint-Germain, l’Inter de Milà i el Wolfsburg.

El FC Barcelona disputarà les semifinals aquest dilluns, 26 d’agost (20.00 hores), contra el Wolfsburg, el vigent campió de la Copa d’Europa. En cas de victòria blaugrana, la final la disputaran el dimecres 28 contra el guanyador de l’enfrontament entre l’Inter de Milà i el PSG. El mateix dimecres també hi haurà la disputa pel tercer i el quart lloc.

Setmana intensa

Després de passar sis dies a França, el primer equip de futbol femení tornarà a Barcelona dijous al vespre per preparar la fase final de la Copa Catalunya femenina. El dissabte a les 10 del matí juguen la semifinal contra el Llevant Les Planes. En cas de classificació per a la final, aquesta es disputaria el diumenge 1 de setembre contra el vencedor del partit entre el RCD Espanyol i l’Escola Comarcal Les Garrigues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut