Miguel Maza, Jordi Quintillà i Sergio Ayala deixen el Barça B

Miguel Maza, Jordi Quintillà i Sergio Ayala deixen el Barça B

Miguel Maza jugarà les properes tres temporades a Itàlia, on ha fitxat per la Reggina Quintillà i Ayala jugaran cedits aquesta temporada a l’Hospitalet i el València Mestalla, respectivament

Tres jugadors del Barça B han deixat la disciplina blaugrana per seguir la seva progressió en altres equips. Miguel Maza jugarà a la Reggina italià les pròximes tres temporades, mentre que Quintillà i Ayala jugaran cedits a l’Hospitalet i el València Mestalla.

Aventura italiana

Miguel Maza s’ha incorporat a la Reggina, on jugarà les properes tres temporades. El càntabre va arribar al Juvenil A blaugrana la temporada 2011/12 procedent del Racing de Santander i la mitja temporada passada va anar cedit al Betis B.

Un any més de cessió per seguir creixent

Jordi Quintillà, per la seva banda, jugarà cedit aquesta temporada a l’Hospitalet de Segona Divisió B. Quintillà també va jugar cedit al Badalona, de la mateixa categoria, la segona volta de la temporada passada.

Pel que fa a Sergio Ayala, el defensa jugarà cedit durant aquest any al València Mestalla, el filial del Club valencianista. La temporada passada Ayala va jugar cedit a l’Alabès, amb el qual va pujar a la Liga Adelante.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut