Bones sensacions contra les campiones d’Europa (2-0)

El Femení A del FC Barcelona no pot superar el Wolfsburg alemany en un partit amistós disputat al Torneig de Calais, a França L’equip de Xavi Llorens ofereix un bon joc i manté l’empat a zero fins al minut 60

El Femení A del Barça participa aquesta setmana en el campionat amistós que es disputa a la localitat francesa de Calais. L’equip de Xavi Llorens va jugar aquest dilluns la semifinal del torneig contra el Wolfsburg alemany, les vigents campiones d’Europa. Tot i plantar cara i oferir un bon joc, les blaugranes van acabar perdent 2-0 per culpa dels gols d’Alexandra Popp (min 60) i Nina Fischer (min 67). L’organització va destacar Lena Goessling com a la millor jugadora del partit.

Després de la derrota d’ahir, el Femení A viu aquest dimarts una jornada de descans i dimecres (18 h) jugarà el partit pel tercer o quart lloc contra l’Inter Milà, que va perdre a l’altra semifinal contra el París Saint-Germain (5-0).