Dimecres, dia de treball i descans a Qatar

Dimecres, dia de treball i descans a Qatar

La jornada de descans prèvia a les semifinals de la Superglobe ha tingut dues vessants per a l’handbol blaugrana

Després de jugar la fase prèvia de la Superglobe, dimecres és el dia de descans abans de jugar les semifinals de la competició. Els homes de Xavi Pascual han tingut un matí de feina i una tarda de lleure dins del seu llarg viatge. Cal recordar que el Barça d’handbol va sortir dijous de Barcelona per jugar a Tolosa i que d’allà, amb una nit a un hotel a Barcelona, van viatjar a Qatar.

Matí de treball

Els blaugranes s’han llevat a les 9 h per esmorzar i preparar el dia previ a la disputa de les semifinals de la Superglobe que els enfrontarà amb l’El Jaish de Qatar. Un cop han fet el primer àpat del dia han gaudit d’una estona de descans, que han aprofitat per veure els vídeos que els tècnics blaugrana els havien preparat.

A les 12.30 h, hora local, els blaugranes s’han entrenat a les instal·lacions que el Comitè Olímpic de Qatar té a Doha i on Pascual està preparant la semifinal de dijous. Un cop han finalitzat l’entrenament, l’equip ha tornat a l’hotel per dinar.

Tarda lliure

Després de dinar, els jugadors han tingut la tarda lliure fins a l’hora de sopar. Però, abans de gaudir d’aquesta estona, alguns, com Karabatic o Juanín García, han estat entrevistats a l’hotel per la cadena de televisió Al-Jazeera Sports.

Durant el temps lliure alguns jugadors han aprofitat per conèixer la capital de Qatar, mentre que altres han preferit descansar a l’hotel. L’hora de sopar marcarà la fi de la tarda lliure i el retorn a l’hotel per seguir el camí cap a la final de la Superglobe 2013.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut