El Barça Alusport s’enfronta a l’Hospitalet a les semifinals de la Copa Catalunya

El Barça Alusport s’enfronta a l’Hospitalet a les semifinals de la Copa Catalunya

Els blaugranes presenten les baixes de Cristian, Torras i Fernandao

Comença la temporada oficial per al FC Barcelona Alusport. Els de Marc Carmona, com la temporada passada, se les hauran a les semifinals contra l’Hospitalet Bellsport. L’altra semifinal la disputaran l’equip amfitrió, el Marfil Santa Coloma, i l’FS Manresa.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

L’actual campió de la Lliga espanyola, la Copa d’Espanya i la Copa del Rei arriba al matx amb baixes importants: Cristian, recuperant-se d’una ruptura muscular al bessó, Fernandao, amb molèsties al soli, i Jordi Torras, amb fasciïtis plantar. En el seu lloc hi seran els joves del planter Chema Mella, Ferran Plana i Adrián Ortego.

L’equip de Carmona va entrenar-se per darrera vegada aquest dimarts al Palau Blaugrana. Després de la sessió de fotos amb el departament de màrqueting del Club i d’una foto del primer equip, els jugadors barcelonistes es van exercitar per espai d’una hora i tres quarts per acabar de definir conceptes tàctics de cara al primer partit oficial de la temporada, en aquest cas la semifinal de la Copa Catalunya contra l’Hospitalet Bellsport de l’exblaugrana Juan Carlos López.

El rival

El rival dels blaugranes juga a la Divisió d’Honor Catalana i ja va ser el rival del conjunt barcelonista a les semifinals de la temporada passada. Fa una setmana i mitja que s’entrena i l’entrena també un extècnic del FC Barcelona, Xavi Closas, i té jugadors importants a les seves files com David Alba, germà del futbolista del primer equip de futbol blaugrana Jordi Alba, o Juan Carlos López, exblaugrana i amb una dilatada experiència a la Divisió d’Honor.

Closas afirmava en una entrevista al lloc facebook de l’entitat de l’Hospitalet que el matx contra el Barça Alusport, el qual considera “un dels millors equips del món”, “és un partit per gaudir-lo”: “El partit ens ha de servir per posar en pràctica tot el que portem treballat i veure com un equip tan potent ens posa en dificultats i veure com les aconseguim resoldre.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut