El Femení A es desfà de l’Inter (0-4)

Les noies de Xavi Llorens acaben terceres el campionat amistós de Calais gràcies a les dianes de Corredera, Sonia, Alexia i Vicky, de penal

El Femení A del FC Barcelona ha acabat tercer en el campionat amistós que s’està disputant a la localitat francesa de Calais. Aquest dimecres, en el partit pel tercer i quart lloc, s’ha desfet amb comoditat de l’Inter de Milà italià gràcies als gols de Marta Corredera al primer temps i als de Sonia, Alexis i Vicky –de penal–, al segon.

El resultat fa justícia a tot el que s’ha vist sobre la gespa. El Femení A ha estat superior de principi a fi i, des de la possessió i amb una bona pressió, ha dut en tot moment el pes del partit. L’Inter de Milà ha resistit únicament 18 minuts, moment en el qual Marta Corredera ha obert la llauna després d’una ràpida recuperació a camp del rival.

El monòleg blaugrana ha acabat sentenciant el matx a la segona part. A partir del minut 75 les noies de Xavi Llorens han marcat els tres últims gols que permeten a l’equip tornar amb un bon sabor de boca a Barcelona.

Cal recordar que el Femení A va caure a les semifinals contra les vigents campiones d’Europa, el Wolfsburg alemany (2-0).