Buscant un lloc a la final de la Superglobe

Buscant un lloc a la final de la Superglobe

L’El Jaish de Qatar, darrer obstacle del Barça d’handbol per arribar a la final de la Superglobe 2013

Dijous a les 19.15 h, hora de Barcelona, els blaugranes sortiran a la pista del pavelló Al-Gharafa de Doha per disputar les semifinals del Campionat del Món de Clubs d’Handbol. Els qatarians de l’El Jaish seran el darrer obstacle per assolir una plaça a la final.

Sense confiances

Els blaugranes afronten la semifinal de dijous amb la màxima concentració. Com s’ha pogut comprovar al llarg d’aquesta Superglobe 2013, el nivell competitiu de l’equip fora d’Europa ha augmentat.

Els exemples del que va haver de batallar el FC Barcelona davant l'Etoile Sportive per aconseguir el triomf, l’empat del rival blaugrana a la semifinal, l'El Jaish, davant l'HSV Hamburg, i la victòria per un sol gol dels alemanys davant l'Al Sadd de Qatar són exemples que a Doha no es pot badar.

Xavi Pascual, que va preparar el partit a la sessió d’entrenament de dimecres, podrà disposar dels 16 jugadors que han viatjat a Qatar per cercar una plaça a la final de divendres.

Un equip de mèrit

L’El Jaish de Qatar, com la majoria del clubs de l’Emirat, és un club poliesportiu amb equip de futbol i diverses seccions, entre les quals hi ha l’handbol, que és el segon esport més popular a Qatar.

Els qatarians van arribar a la Superglobe 2013 amb una invitació de la IHF i han demostrat amb escreix el seu nivell. Un empat davant l’Hamburg a la primera jornada, en què els alemanys només van poder igualar el marcador des de els 7 metres i amb el rellotge a zero; un empat amb l'Al Sadd, i un triomf davant el Sydney els van donar el pas a les semifinals com a segons del Grup A, per darrere de l’HSV Hamburg.

Entre els seus jugadors més destacats hi ha el porter suec Dan Beutler, que havia estat porter del Flensburg i l'Hamburg, entre altres, el central croat Kevic i el lateral montenegrí Roganovic.

A les file de l'equip de Qatar juga l'exjugador d'Atlético de Madrid Nikolaj Markussen. Markussen no ha jugat cap partit de la Superglobe degut a una lesió a un dit de la ma esquerra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut