Local

Xavi Pascual: “Quan juguen Barça i Hamburg sempre hi ha espectacle”

El tècnic del Barça d’handbol ha valorat el partit disputat aquest divendres, el qual ha donat la primera Super Globe a la secció El capità Víctor Tomàs ha declarat: “Estem molt contents per aconseguir aquest títol perquè no l’havíem disputat mai”

El tècnic Xavi Pascual i el capità Víctor Tomás han passat per roda de premsa just després d’acabar la final de la Super Globe. El Barça ha sumat l’únic títol que li mancava a les vitrines.

Xavi Pascual, molt satisfet

El tècnic del Barça d’handbol ha valorat el triomf que ha donat la primera Super Globe a la secció. “S’ha vist un molt bon partit, sobretot per a nosaltres que hem guanyat”, ha explicat. A més, l’entrenador blaugrana ha destacat: “Quan juguen Barça i Hamburg sempre hi ha espectacle”. I ha afegit: “Quan s’enfronten aquests dos equips pot passar de tot”.

Per la seva banda, el capità Víctor Tomás, un dels jugadors destacats de la final, ha declarat: “Estem molt contents per aconseguir aquest títol perquè no l’havíem disputat mai”. A més, el ‘8’ blaugrana ha afirmat: “Volíem la revenja de la final de la Champions League de l’any passat i això fa més dolç el triomf”.

L’extrem dret també ha volgut agrair “la bona organització del torneig”, i ha recordat: “És possible que ens tornem a trobar amb l’Hamburg durant la temporada. Sempre és bo jugar contra grans equips perquè les victòries tenen millor sabor”.

Més notícies aquí