Xavi Pascual: “Quan juguen Barça i Hamburg sempre hi ha espectacle”

Xavi Pascual: “Quan juguen Barça i Hamburg sempre hi ha espectacle”

El tècnic del Barça d’handbol ha valorat el partit disputat aquest divendres, el qual ha donat la primera Super Globe a la secció El capità Víctor Tomàs ha declarat: “Estem molt contents per aconseguir aquest títol perquè no l’havíem disputat mai”

El tècnic Xavi Pascual i el capità Víctor Tomás han passat per roda de premsa just després d’acabar la final de la Super Globe. El Barça ha sumat l’únic títol que li mancava a les vitrines.

Xavi Pascual, molt satisfet

El tècnic del Barça d’handbol ha valorat el triomf que ha donat la primera Super Globe a la secció. “S’ha vist un molt bon partit, sobretot per a nosaltres que hem guanyat”, ha explicat. A més, l’entrenador blaugrana ha destacat: “Quan juguen Barça i Hamburg sempre hi ha espectacle”. I ha afegit: “Quan s’enfronten aquests dos equips pot passar de tot”.

Per la seva banda, el capità Víctor Tomás, un dels jugadors destacats de la final, ha declarat: “Estem molt contents per aconseguir aquest títol perquè no l’havíem disputat mai”. A més, el ‘8’ blaugrana ha afirmat: “Volíem la revenja de la final de la Champions League de l’any passat i això fa més dolç el triomf”.

L’extrem dret també ha volgut agrair “la bona organització del torneig”, i ha recordat: “És possible que ens tornem a trobar amb l’Hamburg durant la temporada. Sempre és bo jugar contra grans equips perquè les victòries tenen millor sabor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut