FCB B – Saragossa: Gran victòria contra un rival de pes (1-0)

FCB B – Saragossa: Gran victòria contra un rival de pes (1-0)

El conjunt d’Eusebio Sacristán s’ha imposat a un dels rivals que l’any passat jugava a Primera Divisió gràcies a un solitari gol de Dani Nieto El filial ha sumat 6 punts en les dues jornades que ha disputat consecutivament al Miniestadi

El Barça B ha guanyat el segon partit consecutiu després d’imposar-se per 1 a 0 al Saragossa al Miniestadi. Un solitari gol de Dani Nieto a la segona meitat ha donat tres punts més al conjunt d’Eusebio Sacristán. Un Joan Román en un estat de forma pletòric ha guiat el joc ofensiu del filial, que ha estat millor en el global dels 90 minuts.

Les idees clares a l’inici

El Barça B ha saltat al camp amb la clara intenció d’anar directe a porteria. Amb un Joan Román molt decidit, ben aviat han arribat les primeres ocasions per al conjunt d’Eusebio. El primer a intentar-ho ha estat Espinosa, autor del gol decisiu en el partit contra el Lugo, amb un xut tou. Uns minuts després una centrada de Dani Nieto no l’ha sabut rematar en condicions Román, i tot seguit Dongou ha provat sort amb un xut que ha sortit desviat.

El filial blaugrana arribava per bandes i creava situacions de perill, però el Saragossa s’ha posat les piles en atac i ha començat a donar mostres del fet que no renunciaven en cap cas als tres punts. Roger Martí i el veterà Luis García han estat els primers a avisar, amb un xut que ha enviat Masip a córner i un llançament de falta directe, respectivament.

Del domini inicial al patiment defensiu

Tot i haver començat ben situats al camp i amb les idees clares, el Barça B ha abaixat un pistó i el Saragossa ho ha aprofitat per prendre la iniciativa ofensiva. Amb una pressió a la defensa blaugrana que ha complicat molt la sortida de la pilota, els aragonesos han trobat la manera de bloquejar el joc del conjunt d’Eusebio. Jordi Masip ha hagut d’intervenir en més d’una ocasió xuts de Víctor Rodríguez –jugador que va passar per la Masia– i de Roger. Però l’aturada més destacada del primer temps ha estat a rematada de José Mari en un córner. El porter blaugrana, als 28 minuts, salvava l’ocasió més clara dels visitants.

El segon temps ha començat com el primer: amb el Barça B molt animat i decidit. Planas ho ha intentat amb una acció espectacular de tisora a la sortida d’una falta. Leo Franco, el porter visitant, l’ha desviat amb una aturada al mateix nivell de la rematada. David Babunski ha sortit per Pol Calvet i ha estat a punt d’avançar el Barça B en la primera intervenció. El macedoni ha rebut una excel·lent passada de Joan Román, però el seu xut ha sortit llepant el pal.

Gol i tranquil·litat

Després de molt intentar-ho, el filial blaugrana ha trobat finalment la manera d’avançar-se. Ha estat gràcies a una jugada, una vegada més, de Joan Román. Una altra gran passada seva l’ha recollit Dani Nieto, que ha creuat perfectament davant la sortida de Leo Franco. El gol, molt celebrat pels més de 3.000 espectadors que han acudit al Miniestadi, ha servit també per asserenar el joc blaugrana. L’entrada de Samper ha donat calma a les combinacions del mig del camp i fins i tot han arribat més ocasions. El marcador, però, ja no s’ha tornat a moure.

L’1 a 0 per al Barça B dóna la segona victòria consecutiva. El filial ha sabut aprofitar les dues jornades seguides al Miniestadi i se situa ja amb 6 punts. La setmana que ve el conjunt d’Eusebio visitarà el Tenerife amb l’objectiu de sumar els primers punts com a visitant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut