Definits els dorsals del Barça de bàsquet per a la nova temporada

Definits els dorsals del Barça de bàsquet per a la nova temporada

Tots els jugadors de la plantilla han triat ja els dorsals que lluiran durant la temporada 2013/14 Destaquen els escollits pels cinc nous fitxatges: Dorsey (6), Papanikolaou (16), Lampe (30), Nachbar (34) i Pullen (00)

El Barça de bàsquet va començar aquest dijous la pretemporada després de passar les habituals revisions mèdiques. Ara, a més, també ha decidit quins seran els dorsals que lluiran tots els jugadors de la plantilla per a la temporada 2013/14.

Amb cinc cares noves i la incorporació definitiva de Mario Hezonja al primer equip, el conjunt de Xavi Pascual engega un nou curs amb l’objectiu de millorar els resultats de la temporada passada, en què es va guanyar la Copa del Rei i es va arribar a la final de la Lliga Endesa i a la Final Four de l’Eurolliga.

Dorsals definitius

Els jugadors que es mantenen a la plantilla respecte a la temporada passada seguiran vestint el mateix dorsal que fins ara. Sada (8), Huertas (9), Abrines (10), Navarro (11), Todorovic (14), Oleson (24), Lorbek (25) i Tomic (44) mantenen els seus dorsals.

La gran novetat han estat els dorsals escollits pels nous fitxatges. Cinc jugadors han fitxat aquest estiu pel FC Barcelona per reforçar un equip que aspira a lluitar per tots els títols. Joey Dorsey ha triat el dorsal 6, Kostas Papanikolaou el 16, Maciej Lampe el 30, Bostjan Nachbar el 34 i Jacob Pullen el 00, dorsal inèdit a la secció.

Per la seva banda, Mario Hezonja s’ha incorporat definitivament com a jugador amb fitxa del primer equip i lluirà el dorsal 23, tal com feia el curs passat en els partits que va jugar sota les ordres de Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut