Femení A – RCD Espanyol: La Copa Catalunya s’escapa als penals (1-1; 3-4)

Femení A – RCD Espanyol: La Copa Catalunya s’escapa als penals (1-1; 3-4)

El conjunt de Xavi Llorens ha perdut la final de la Copa Catalunya als penals (3-4) després firmar l’empat al temps reglamentari (1-1)

No ha pogut ser. El Femení A no ha pogut revalidar el títol de campiones de la Copa Catalunya en caure a la tanda de penals contra l’Espanyol. Les blaugranes, que s’havien avançat amb un gran gol de Soni al primer temps, han vist com Mendoza empatava el matx al tram final. A la tanda de penals la fortuna s’ha aliat amb el conjunt blanc-i-blau.

Soni obre la llauna


El conjunt de Xavi Llorens ha intentat portar la iniciativa del partit i des de bon inici s’ha apoderat de la possessió de l’esfèrica. El conjunt blanc-i-blau ha sabut mantenir la serenitat en defensa fins al minut 12, quan Soni ha obert el marcador. Un llançament de falta impecable de la davantera blaugrana ha suposat el primer gol de la gran final.

Ràfols, protagonista


El gol ha servit perquè les jugadores de l’Espanyol reaccionessin, i el domini ha passat a alternar-se entre els dos conjunts. La gran protagonista: Marta Ràfols, la portera blaugrana, ha estat un mur infranquejable per a les blanc-i-blaves durant el primer temps.

Empat i final


Tot i la victòria momentània, el Barça no aconseguia tenir el control de la pilota, fet que ha servit a les periques per llançar-se contra la porteria defensada per Ràfols. En una jugada embolicada dins l’àrea ha arribat l’empat. Ràfols, que havia sortit a buscar la pilota, no ha pogut blocar-la i el rebot ha caigut als peus de Mendoza, que, sense obstrucció, ha posat l’empat a un definitiu.

L’infortuni dels penals

En la loteria dels penals, el conjunt de Xavi Llorens ha vist com la sort no s’aliava amb el seu bàndol. Vicky ha errat el primer llançament. Navarro, Pereira i Bàrbara han marcat per a l’Espanyol, i Romi, Lau i Alexia, per al FC Barcelona (3-3). Els dos penals definitius de què ha disposat l’Espanyol els han errat Paloma i Jámila.

En els llançament a mort sobtada Kenti ha fallat el seu tir i Rebollo ha marcat el 3-4 definitiu que ha convertit l’Espanyol en campió de la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut