ElPozo Múrcia- FC Barcelona: Avantatge a la Supercopa (0-1)

Un gol de Fernandao al minut 31 dóna avantatge a l'equip de Marc Carmona en l'anada de la Supercopa d'Espanya La final es resoldrà el dimarts 10 de setembre al Palau Blaugrana

El FC Barcelona Alusport ha tornat a imposar-se al Palacio de los Deportes de Múrcia després de superar per la mínima ElPozo en l'anada de la Supercopa d'Espanya. El gol de Fernandao al minut 31 dóna avantatge als blaugranes, que veuen una mica més a prop aconseguir l'únic títol que encara se li resisteix a nivell estatal.

Molta intensitat, poca efectivitat

Tot i trobar-nos a principi de temporada, els dos equips han sortit a la pista conscients que hi havia molt en joc. Quan ja havien passat dos minuts Sedano ha aparegut per refusar un xut de Gréllo. Tot seguit ha estat el torn del blaugrana Gabriel, que ha enviat la pilota per sobre la porteria defensada per Rafa. A mesura que corrien els minuts les ocasions de gol s'han anat multiplicant. Així, Álex ha fet un xut ras i la pilota ha anat a parar al pal esquerre de la porteria barcelonista. I al 5 Raul Campos, que acabava d'entrar, ha vist com l'esfèrica tocava la creueta.

El Barça Alusport ha replicat ràpidament amb un remat d'Igor en què Rafa ha hagut d'intervenir per evitar el gol. Lin ha tornat a amenaçar la porteria d'ElPozo amb un xut que ha passat fregant el pal. Davant la intensitat en atac dels blaugranes Duda ha demanat temps mort al minut 7.

Igor ha signat una de les jugades del partit. Lin s'ha desfet de diversos rivals amb una bicicleta, ha assistit per a Igor, i el brasiler ha fet un magnífic retall abans de rematar a porta. Però de nou ha aparegut Rafa, que ha tret amb el pit aquesta rematada perillosa. Saad també ha tingut opció d'obrir el marcador però la seva canonada, quan faltaven quatre minuts per al descans, l'ha enviat Rafa a córner.

Però ha estat a l'últim minut de la primera part quan ha arribat la jugada més polèmica del partit. Sergio Lozano, que ja havia vist una targeta groga, ha estat expulsat després de rebre la segona. Gréllo, molt murri, ha tret ràpidament de banda buscant el cos de Lozano, i l'àrbitre ha interpretat que estava obstaculitzant el servei.

Paciència i gol de Fernandao

Després del descans, el Barça Alusport ha jugat durant dos minuts amb tres jugadors de camp arran de l'expulsió de Lozano. En aquest segon temps els dos equips han donat senyals de cansament i el ritme de joc ha baixat. Tot i així, s'han generat ocasions en totes dues porteries. Kike ha tocat la pilota amb les mans dins l'àrea, i l'àrbitre ha xiulat penal, però no li ha ensenyat la targeta groga que hauria estat la segona. Wilde ha estat l'encarregat de xutar, però de nou ha aparegut Rafa, que ha refusat tant el primer llançament com el segon.

ElPozo ha enviat una altra pilota al pal, en aquest cas al travesser, després d'un remat amb el cap de Bebe. Finalment s'ha fet justícia a Múrcia quan Fernandao ha marcat el 0 a 1, en el minut 31. El jugador ha rebut una pilota de Saad i amb un xut potent Fernando ha superat el porter Rafa. ElPozo ha buscat l'empat amb un xut de Kike, que ha sortit fora. Gabriel ha pogut fer el segon però el pal no ho ha permès. I de nou la fusta ha estat protagonista, però a l'altra banda, amb un remat de Juanpi.

Faltaven tres minuts per al final quan Duda ha demanat un temps mort. El Barça Alusport ha anat a dominar la pilota i a esperar que l'àrbitre xiulés la fi del partit. I els blaugranes han estat de sort, ja que ElPozo s'ha tornat a topar amb el pal, ara davant un xut d'Álex.

Dimarts que ve, a partir de les 22.15, el Palau Blaugrana viurà el desenllaç de la Supercopa d'Espanya 2013.