La Gala Asobal, de color blaugrana

La Gala Asobal, de color blaugrana

El FC Barcelona, el club més guardonat a la tradicional Gala Asobal que obre la temporada de l’handbol estatal

La nit de dijous ha tingut lloc a Valladolid la Gala Asobal, en què es presenta la nova temporada i es donen els guardons als millors jugadors de la temporada anterior. El Barça d’handbol ha estat el club amb més reconeixements.

Quatre blaugranes al set ideal

Quatre jugadors del FC Barcelona, Saric, Juanín, Tomás i Rutenka, han estat escollits dins del set ideal de la Lliga Asobal 12/13.

Saric ha estat el millor porter i suma tres guardons consecutius. Juanín García va ser triat millor extrem esquerre i acumula ja deu presències en el set ideal d’Asobal. Victor Tomás va ser triat com a millor extrem dret, i el millor lateral esquerre va ser per a Siarhei Rutenka.

Aguinagalde, Cañellas i Dujshebaev van completar el set ideal de la Lliga Asobal 12/13

Viran, millor defensor

El lateral i defensor del FC Barcelona Viran Morros ha estat escollit millor defensor de la passada temporada. Morros va ser una de les peçes cabdals en el sistema defensiu blaugrana per assolir l’Asobal 12/13.

Format a les categories inferiors blaugrana, va fer un periple per diversos equips Asobal per retornar a Barcelona la temporada 11/12.

Lazarov, l’home amb més partits

Kiril Lazarov ha rebut el trofeu per ser el jugador amb més partit disputats la temporada 12/13. A les files del BM Atlètic de Madrid, club del qual va venir aquest estiu a Barcelona, va jugar 37 partits durant les competicions Asobal 12/13.

Lazarov pren el relleu de Rutenka, guanyador d’aquest trofeu la temporada 11/12. Anteriorment Víctor Tomás i Danjel Saric també havien assolit aquest guardó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut