L'Infantil B i el Cadet A guanyen dos tornejos a terres asiàtiques

L’Infantil B i el Cadet A van participar en dos tornejos al Japó i Corea del Sud, on van aconseguir la victòria El futbol formatiu blaugrana va mostrar la seva filosofia per terres asiàtiques sota una gran expectació

Aquest estiu no només el primer equip ha fet barcelonisme a l’Àsia. L’Infantil B i el Cadet A també van participar en dos tornejos amistosos al Japó i Corea del Sud en què van mostrar la seva qualitat i la metodologia de treball del futbol formatiu blaugrana.

L’expectació en terres asiàtiques per poder veure jugar els joves talents del Barça va ser molt gran. Per als jugadors va ser una experiència inoblidable compartir uns dies amb altres nois de la seva edats però de cultures diferents.

L’Infantil B, campió del World Challenge

L’Infantil B es va proclamar campió del I Torneig World Challenge, que es va disputar a Tòquio, després de guanyar a la final el Liverpool (5-0). Prèviament, l’equip blaugrana havia sumat cinc victòries: es va desfer del Tokyo Verdy (0-4), el Cerezo Osaka (5-0), el Vegalta Senda (8-1), la Selecció de Tòquio (0-3) i el Tokyo Verdy a les semifinals (0-3). L’equip que entrena Marcel Sans només va rebre un gol en tota la competició.

El Cadet A triomfa a Corea

Pel que fa al Cadet A, va aconseguir la victòria final al VIII Torneig Internacional de Corea del Sud, que es va disputar a Yeongdeok. Els de Quique Álvarez es van desfer de la Selecció de Corea Sub-15 a la final per proclamar-se campió del torneig per 2 a 3. El Cadet A tampoc no va perdre cap partit del torneig. Va guanyar el Capital Football (1-2), el KFL U-14 Standing (1-3), el Hong-Kongu (0-8) i va empatar amb el KFL U-15 Standing (1-1) i el Yokohama Marinos (0-0).