El Barça B viatja a Tenerife amb 17 efectius

El Barça B viatja a Tenerife amb 17 efectius

El Barça B viatja aquest dissabte a Tenerife amb 17 jugadors per jugar diumenge la quarta jornada de la Lliga Adelante a l’Heliodoro Rodríguez López Eusebio ha inclòs a la convocatòria a Munir i Xavi Quintillà, del Juvenil A, per completar la llista

El Barça B ha completat l’últim entrenament abans de viatjar aquest dissabte a la tarda cap a Tenerife per enfrontar-se a l’equip insular diumenge. El partit, corresponent a la quarta jornada de la Lliga Adelante es jugarà a l’Heliodoro Rodríguez López a les 18 hores (hora peninsular, Esport3).

El Tenerife buscarà la seva primera victòria al seu retorn a la categoria de plata després de dues derrotes i un empat en les tres primeres jornades de Lliga.

Convocatòria amb 17 jugadors

Eusebio Sacristán ha confeccionat una llista de convocats de 17 efectius amb les novetats dels dos jugadors del Juvenil A, Munir i Xavi Quintillà, i de Lucas Gafarot. La resta de convocats són els següents: Masip, Ortolá, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Espinosa, Bagnack, Samper, Denis Suárez, Pol Calvet, Dani Nieto, Sandro i Campins.

Fins a deu baixes

El Barça B no pot comptar amb deu dels seus jugadors a causa de les convocatòries de seleccions i diferents lesions. Així, Sergi Gómez (Espanya Sub-21), Babunski (Macedònia), Dongou (Camerún) i Sanabria (Paraguai) es reincorporaran a l’equip la setmana vinent.

En el cas d’Edu Bedia, Edgar Ié i Adama han fet treball de recuperació al marge de l’equip i l’evolució de les seves respectives lesions marcaran la disponibilitat per al proper partit davant el Reial Madrid Castella de diumenge, 15 de setembre, a les 12 hores al Mini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut