Juvenil B – AE Prat: Tres punts per reconquerir la Lliga (2-1)

Juvenil B – AE Prat: Tres punts per reconquerir la Lliga (2-1)

Els homes de García Pimienta s’han estrenat amb victòria a la Lliga contra un dur rival, l’AE Prat (2-1) Uns bons minuts finals de la primera meitat, i un gran inici de la segona, han donat els tres punts als blaugranes amb gols d’Ines i Vilanova

Debut amb triomf del Juvenil B. Els joves jugadors de García Pimienta s’han estrenat a la Lliga amb una victòria per 2-1 contra l’AE Prat. Tot i el marcador curt, el control del partit ha estat en tot moment dels joves jugadors blaugrana. La victòria permet sumar els tres primers punts de la temporada en el seu camí per reconquerir el títol.

Gol matiner de l’AE Prat

Sol, núvols i quatre gotes mal comptades. Aquest és l’escenari que jugadors i aficionats s’han trobat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l’estrena del juvenil a la Lliga. Un seriós Prat ha començat fort el partit, i ja al minut dos s’ha avançat en el marcador gràcies a una bona jugada per banda dreta que ha culminat Sarmiento, el davanter centre dels visitants, amb la cama dreta (0-1).

El Barça ha intentat contestar a la pressió del Prat amb possessió de pilota, una possessió que no ha pogut acompanyar amb ocasions de gol. La més clara dels primers minuts, un llançament de falta de Ferran que el porter visitant ha desviat amb encert.

Ines empata

A partir de la mitja hora de partit la consistència i la fortalesa física del Prat han baixat. Aquest fet l’ha aprofitat el Juvenil, que ha creat clares ocasions de gol que el porter visitant ha pogut resoldre per evitar l'empat.

No ha pogut fer res, però, al 38 de la primera meitat. Una bona centrada des de banda esquerra l’ha acabat rematant a porteria Ines. El '10' del Barça ha enviat amb un gran cop de cap la pilota al fons de la xarxa. Amb l’1 a 1 s’ha acabat la primera meitat.

Segona meitat sense canvis

La segona meitat ha començat sense canvis, ni en els onzes inicials de cap d’ambdós equips, ni per la dinàmica del matx. Un Barça dominador ha tingut les millors ocasions, però no les ha pogut transformar en gol. L’imponent sol que queia sobre la Ciutat Esportiva a l’inici de la segona meitat i l’esforç físic de la primera meitat començaven a passar factura als visitants.

Vilanova dóna els tres punts

La insistència blaugrana ha donat els seus fruits en arribar al minut 20 de la primera meitat. Un córner des de banda dreta ha deixat la pilota morta dins l’àrea petita. Allà, murri, el central del Barça Vilanova ha aconseguit avançar el Juvenil amb el segon gol del partit. Merescut.

Els canvis han fet perdre ritme a tots dos conjunts. En el darrer tram de partit els visitants han tingut ocasions per aconseguir l’empat, però la bona feina de la defensa blaugrana i les intervencions de Guille han permès mantenir el resultat de 2 a 1 favorable al Barça amb el qual ha acabat el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut