Femení A - Collerenc: Comencen amb bon peu (5-0)

Tres gols abans del descans deixen sentenciat un partit que les noies de Xavi Llorens han dominat de principi a final Miriam (2), Sonia (2) i Vicky, les golejadores en el primer partit de Lliga de les actuals campiones de Lliga

El Femení A ha debutat a la Lliga amb victòria aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les noies que dirigeix Xavi Llorens han superat per 5-0 el Collerenc en la primera jornada del Campionat de Lliga. Les blaugranes, que han dominat el partit i no han mostrat cap moment de debilitat, han sentenciat el partit abans del descans amb tres gols en cinc minuts. Míriam, Sonia i Vicky han situat el 3-0 en el marcador, i en el segon temps de nou Míriam i Sonia s’han tornat a fer un forat en el marcador.

Partit controlat

La primera part ha estat plàcida per al Femení A. El Collerenc, que s’ha organitzat molt bé defensivament, s’ha vist atacat per totes bandes per part del Barça, que ha intentat trobar espais per crear ocasions de gol. Però no ha estat fins als últims minuts del primer temps que, després de tenir molt la pilota i alguna oportunitat, han arribat els gols. I han estat tres en cinc minuts. Míriam, Sonia i Vicky han situat el 3-0 en un tres i no res i han deixat el partit decidit.

Acaben amb una maneta

En el segon temps també s’ha hagut d’esperar per veure més gols. I és que el 4-0 no ha arribat fins al minut 72. Sonia ha fet el seu segon gol del dia després d’una passada en profunditat de Virginia. El 5-0 definitiu l’ha fet Míriam, que ha aconseguit un doblet al minut 74 després d’aprofitar-se d’un refús de la portera visitant. Amb aquest resultat les noies de Xavi Llorens comencen la Lliga amb bon peu i deixen enrere la derrota a la final de la Copa Catalunya.