FC Barcelona - Joventut de Badalona: Bones sensacions per començar (60-49)

FC Barcelona - Joventut de Badalona: Bones sensacions per començar (60-49)

Els de Pascual superen la Penya en el primer partit de la pretemporada i deixen entreveure un potencial molt gran Els debuts de Dorsey (11 punts) i Pullen (8), una de les atraccions del partit a Sant Julià de Vilatorta

Fa bona pinta. És només un partit amistós i sense la meitat de la plantilla, però aquest nou projecte del Barça deixa bones sensacions des del primer dia. Velocitat, agressivitat, defensa i determinació són algunes de les característiques dels de Pascual, que a Sant Julià de Vilatorta han dominat el partit de principi a final. El 60-49 deixa clar la diferència que hi ha entre els dos equips, que encara han de treballar molt per arribar al seu màxim nivell i sabent que els seus objectius són molt diferents.

Ambient distès

El Barça i el Joventut han disputat l'edició número 29 del tradicional Torneig de Bàsquet a Sant Julià de Vilatorta. El públic que ha omplert el pavelló amb més de 1.000 persones, ha pogut gaudir del debut de Dorsey, com a titular, i de Jacob Pullen, sortint des de la banqueta i actuant com a escorta. Tot i portar pocs entrenaments amb el grup, se'ls ha vist còmodes dins de l'engranatge defensiu de l'equip. Dorsey, més finalitzador, ha arribat al descans amb vuit punts i ha estat ben acompanyat per Todorovic, que ha anotat per fora i per dins. El 33-13 del minut 18 ha fet evident la superioritat blaugrana, que al descans ha estat de setze punts (35-19).

El Joventut, més intens

En la represa, el partit s'ha igualat. Un parcial de 0-7 dels homes de Salva Maldonado ha anivellat un partit que semblava molt decidit. Després de dos quarts poc reeixits, la Penya s'ha fet forta en defensa i ha fet un tercer quart notable. El Barça ha reaccionat mitjançant Abrines i Todorovic, però l'intent de remuntada ja era un fet i després de trenta minuts, els verd-i-negres han acabat el tercer acte set punts per sota, 46-39.

El Barça sentencia

Amb els més joves a pista (Pérez, Zhigulin i Paulí) el Barça també ha funcionat. El nivell d'intensitat ha estat el mateix i a falta de cinc minuts per acabar i després d'un triple d'Abrines -el millor blaugrana-, la diferència ha tornat als 14 punts i s'ha acabat enfilant fins als 16 (56-40). En el tram final, el nivell d'ambdós equips ha estat discret, ha faltat ritme, i això ha afectat l'anotació. El 60-49 final ha significat el primer triomf de la pretemporada per un FC Barcelona que encara ha de trobar el seu ritme en partits de màxima exigència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut