Marc Carmona: “És com una final a partit únic i a casa”

Marc Carmona: “És com una final a partit únic i a casa”

El tècnic del Barça Alusport creu que l’equip que imposi aquest dimarts el seu plantejament al Palau s’emportarà la Supercopa d’Espanya

Marc Carmona té molt clar com afrontarà el seu equip el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya d’aquest dimarts al Palau: “L’hem d'afrontar com si fos una final a partit únic, jugant a casa. Ens hem d'oblidar del partit d'anada, almenys fins que quedin 30 segons per al final i el marcador sigui molt ajustat”. “Tenim la possibilitat de jugar davant la nostra afició. Espero que vinguin i que ens ajudin”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Millor que a l’anada

Barça Alusport i ElPozo Múrcia s’han enfrontat en múltiples ocasions aquestes darreres temporades. “Tenim molta experiència en duels contra ells. Som dos equips que ens coneixem molt i crec que el que pugui imposar el seu plantejament s'emportarà el títol”, ha assegurat Carmona en la roda de premsa prèvia al partit.

L’entrenador del Barça Alusport considera que ambdós equips arribaran a la cita en un millor estat de forma que fa una setmana i confia en el seu bloc per fer bo el 0-1 aconseguit en l’anada a Múrcia. El partit començarà a les 22.15 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut