‘Corrent fem Barça’ a la Cursa del Poblenou

‘Corrent fem Barça’ a la Cursa del Poblenou

Un total de 94 atletes inscrits a la Lliga social de curses populars blaugrana han participat en la 18a Cursa Festa Major de Poble Nou

Diumenge es va celebrat  la 18a Cursa Festa Major de Poble Nou que ha comptat amb la participació d’atletes blaugrana. La Lliga social de curses populars ‘Corrent fem Barça’ va incloure aquesta prova en el seu calendari, i un total de 94 inscrits hi van participat.

Apunta’t a l’OAB

Tots els socis que vulguin participar per primera vegada en la Lliga Corrent Fem Barça, han de d’omplir el formulari i tramitar la seva alta a l’OAB perquè els seus temps siguin inclosos en la Lliga, sinó es fa les dades no quedaran registrades en la Lliga Corrent Fem Barça i no es podran assignar els punts corresponents.

Els socis que ja estaven inscrits a la primera edició poden passar directament per l’OAB a finalitzar la inscripció.

També cal tenir en compte que el que dóna els punts és el xipgroc de ChampionChip que cal donar a l’OAB en el moment de fer-ne la inscripció.

A més, tots els socis que hi participin rebran una samarreta en el moment de complimentar la seva inscripció a l’OAB, per poder lluir l’escut del Barça amb orgull.

 

[[BOTOGRIS::Galeria d'imatges Cursa Poblenou++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/galeria-d-imatges/cursa-poble-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut