La setmana de l’inici de la Lliga Asobal per al Barça d’handbol

La setmana de l’inici de la Lliga Asobal per al Barça d’handbol

Els blaugranes disposen d’una setmana sencera per preparar el debut a la competició domèstica de dissabte contra el BM Ciudad Encantada

Dissabte a les 18.30 h i en directe per Sportmania, el FC Barcelona d’handbol iniciarà el seu camí a la Lliga Asobal 2013/14. Únicament amb un partit aquesta setmana, els blaugranes preparen a fons l’inici de la competició domèstica.

Set sessions d’entrenament

Per preparar l’inici de Lliga, els tècnics del FC Barcelona han programat set sessions d’entrenament per acabar de posar en forma l’equip per afrontar l’exigent temporada 2013/14.

Dilluns i dimarts els blaugranes treballaran en doble sessió. Al matí serà el torn de l’activitat física, i a la tarda treballaran a la pista. Dimecres tindran una sessió de cursa i dijous i divendres la pista serà la protagonista de la feina.

Inici amb èxit

Els blaugranes iniciaran la Lliga Asobal amb un bagatge reeixit a la pretemporada. Els títols del Mundial de Clubs i la Supercopa acompanyen l’inici de la Lliga.

A més, els blaugranes estan classificats per a la final de la Supercopa de Catalunya, en una data que encara s’ha de determinar, després de superar l’Handbol Bordils, i la jugaran davant el Fraikin Granollers, que va superar en semifinals l’Handbol Esplugues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut