Marc Carmona: “Aquest equip ha estat el dominador perquè s’ho ha guanyat a la pista”

Marc Carmona: “Aquest equip ha estat el dominador perquè s’ho ha guanyat a la pista”

Després d’aconseguir la seva primera Supercopa d’Espanya, l’entrenador del Barça ha dit: “Hem comès errors, però estic molt orgullós del sacrifici i de l’actitud de l’equip”

Els homes de Marc Carmona continuen fent història. Aquest dimarts han aconseguit el 23è títol de la secció i la primera Supercopa d’Espanya del palmarès blaugrana. L’entrenador del Barça Alusport ha destacat la importància d’aquest títol: “Estic molt content per la victòria. No estem en el moment òptim de la temporada, però aquest equip ha estat el dominador, no només avui, sinó en els últims tres anys. S’ho han guanyat a la pista”.

El tècnic blaugrana ha valorat la gran actuació dels seus jugadors en els primers 20 minuts de partit: “Ha estat un partit molt diferent en les dues parts. Hem estat millors en la primera, amb una bona defensa, bons atacs en sortida de pressió i gran encert de gol”. El Barça Alusport ha acusat la manca de gol en la segona meitat. “Ha estat un partit trepidant contra ElPozo, en què en una part hem estat capaços d’aconseguir un bon avantatge en el marcador i després hem de sofrir”, ha comentat Carmona.

Sacrifici i actitud

Respecte a la sensacional actuació de Sergio Lozano, el millor dels blaugranes amb un hat-trick, ha dit: “Estic molt satisfet de l’esforç dels meus jugadors. Hem comès errors, fins i tot en Sergio, però estic molt orgullós del sacrifici i de l’actitud de l’equip”.

El públic del Barça ha omplert el Palau de gom a gom i ha estat un més de l’equip. Així ho ha destacat l’entrenador del Barça de futbol sala: “Se’ns acaben les paraules per descriure l’afició. És una munió espectacular. Ens ha ajudat moltíssim. Una sorpresa per a nosaltes que vingués tanta gent tot i l’horari”.

Després de guanyar la Copa Catalunya i la Supercopa d’Espanya, l’entrenador del Barça Alusport diu que cal seguir millorant per aconseguir més títols en la nova temporada: “Ens queden deu mesos per endavant. Ens hem de preparar bé, és una marató molt llarga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut